Cognom AbdieSaber més respecte al cognom Abdie és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdie sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdie.

El cognom Abdie en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdie, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdie és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdie

Veure mapa del cognom Abdie

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdie en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdie, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdie que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdie, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdie. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdie és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdie del món

 1. Etiòpia Etiòpia (4024)
 2. Sud-àfrica Sud-àfrica (65)
 3. Indonèsia Indonèsia (49)
 4. Israel Israel (30)
 5. Iran Iran (23)
 6. Estats Units Estats Units (22)
 7. Anglaterra Anglaterra (17)
 8. Gal·les Gal·les (17)
 9. Mauritània Mauritània (2)
 10. Suècia Suècia (2)
 11. Argentina Argentina (1)
 12. Austràlia Austràlia (1)
 13. Canadà Canadà (1)
 14. França França (1)
 15. Kenya Kenya (1)
 16. Marroc Marroc (1)
 17. Madagascar Madagascar (1)
 18. Macedònia Macedònia (1)
 19. Nigèria Nigèria (1)
 20. Països Baixos Països Baixos (1)
 21. Qatar Qatar (1)
 22. Somàlia Somàlia (1)
 23. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdie en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdie poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdie és un cognom més freqüent, i en quins països Abdie és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdie. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdie ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdie fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdie.

No tots els cognoms similars al cognom Abdie tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdie que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdie o algun dels cognoms similars a Abdie no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdie a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdie diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abadie
 2. Abdi
 3. Abdii
 4. Abde
 5. Abdiu
 6. Abdee
 7. Abade
 8. Abadi
 9. Abadia
 10. Abadio
 11. Abaid
 12. Abate
 13. Abbadie
 14. Abd
 15. Abdo
 16. Abdoo
 17. Abdou
 18. Abdow
 19. Abdu
 20. Abdy
 21. Abedi
 22. Abeid
 23. Abete
 24. Abid
 25. Abide
 26. Abidi
 27. Avdiu
 28. Abda
 29. Avdi
 30. Abdey
 31. Abhid
 32. Abeide
 33. Abudi
 34. Abeit
 35. Abuid
 36. Abied
 37. Abuide
 38. Abait
 39. Abit
 40. Abdeh