Cognom AbdowSaber més respecte al cognom Abdow és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdow sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdow.

El cognom Abdow en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdow, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdow és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdow

Veure mapa del cognom Abdow

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdow en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdow, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdow que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdow, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdow. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdow és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdow del món

 1. Somàlia Somàlia (7647)
 2. Kenya Kenya (2529)
 3. Estats Units Estats Units (233)
 4. Egipte Egipte (16)
 5. Suècia Suècia (16)
 6. Austràlia Austràlia (13)
 7. Anglaterra Anglaterra (13)
 8. Etiòpia Etiòpia (4)
 9. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 10. Sudan del Sud Sudan del Sud (4)
 11. Noruega Noruega (3)
 12. Dinamarca Dinamarca (2)
 13. Benín Benín (1)
 14. Brasil Brasil (1)
 15. Canadà Canadà (1)
 16. Eritrea Eritrea (1)
 17. Finlàndia Finlàndia (1)
 18. Pakistan Pakistan (1)
 19. Síria Síria (1)
 20. Tanzània Tanzània (1)
 21. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdow en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdow poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdow és un cognom més freqüent, i en quins països Abdow és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdow ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdow. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdow ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdow fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdow.

No tots els cognoms similars al cognom Abdow tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdow que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdow o algun dels cognoms similars a Abdow no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdow a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdow diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdo
 2. Abdoo
 3. Abdou
 4. Abbot
 5. Abd
 6. Abdi
 7. Abdouh
 8. Abdu
 9. Abdy
 10. Abood
 11. Abot
 12. Abda
 13. Abdey
 14. Abtoy
 15. Abdawa
 16. Abdii
 17. Aboot
 18. Abde
 19. Avdo
 20. Abdiu
 21. Abdee
 22. Abdie
 23. Abdeh
 24. Abad
 25. Abada
 26. Abade
 27. Abadi
 28. Abadia
 29. Abadie
 30. Abadio
 31. Abady
 32. Abaid
 33. Abat
 34. Abata
 35. Abate
 36. Abati
 37. Abato
 38. Abbad
 39. Abbott
 40. Abboud