Cognom AbdeeSaber més respecte al cognom Abdee és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdee sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdee.

El cognom Abdee en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdee, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdee és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdee

Veure mapa del cognom Abdee

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdee en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdee, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdee que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdee, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdee. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdee és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdee del món

 1. Indonèsia Indonèsia (251)
 2. Canadà Canadà (13)
 3. Anglaterra Anglaterra (13)
 4. Pakistan Pakistan (4)
 5. Estats Units Estats Units (3)
 6. Iran Iran (2)
 7. Algèria Algèria (1)
 8. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 9. Marroc Marroc (1)
 10. Malàisia Malàisia (1)
 11. Oman Oman (1)
 12. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdee en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdee poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdee és un cognom més freqüent, i en quins països Abdee és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdee pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdee, com podem comprovar.

 1. Abdey
 2. Abde
 3. Abdie
 4. Abdeh
 5. Abade
 6. Abadie
 7. Abate
 8. Abd
 9. Abdi
 10. Abdo
 11. Abdoo
 12. Abdou
 13. Abdow
 14. Abdu
 15. Abdy
 16. Abed
 17. Abet
 18. Abete
 19. Abide
 20. Abda
 21. Abeed
 22. Abdii
 23. Abudeye
 24. Avdei
 25. Abdiu
 26. Abied
 27. Abudei
 28. Abbet
 29. Abad
 30. Abada
 31. Abadi
 32. Abadia
 33. Abadio
 34. Abady
 35. Abaid
 36. Abat
 37. Abata
 38. Abati
 39. Abato
 40. Abbad