Cognom AbeetaSaber més respecte al cognom Abeeta és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeeta sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeeta.

El cognom Abeeta en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeeta, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeeta és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeeta

Veure mapa del cognom Abeeta

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeeta en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeeta, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeeta que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeeta, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeeta. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeeta és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeeta del món

 1. Uganda Uganda (2)
 2. Nigèria Nigèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeeta en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeeta poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeeta és un cognom més freqüent, i en quins països Abeeta és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abeeta ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeeta fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeeta.

 1. Abeita
 2. Abeyta
 3. Abieta
 4. Abata
 5. Abbett
 6. Abeitua
 7. Abet
 8. Abete
 9. Abeti
 10. Abeytia
 11. Abeytua
 12. Abuta
 13. Apeta
 14. Abeitia
 15. Aveta
 16. Abeed
 17. Aboita
 18. Abeit
 19. Abta
 20. Abouta
 21. Avetta
 22. Abbet
 23. Abada
 24. Abadia
 25. Abaida
 26. Abaito
 27. Abaitua
 28. Abat
 29. Abate
 30. Abati
 31. Abato
 32. Abbate
 33. Abbati
 34. Abbitt
 35. Abbot
 36. Abbott
 37. Abed
 38. Abedi
 39. Abeid
 40. Abeidi