Cognom AbeituaSaber més respecte al cognom Abeitua és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeitua sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeitua.

El cognom Abeitua en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeitua, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeitua és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeitua

Veure mapa del cognom Abeitua

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeitua en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeitua, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeitua que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeitua, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeitua. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeitua és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeitua del món

 1. Mèxic Mèxic (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeitua en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeitua poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeitua és un cognom més freqüent, i en quins països Abeitua és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abeitua ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeitua fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeitua.

No tots els cognoms similars al cognom Abeitua tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abeitua que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeitua pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeitua, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abeitua o algun dels cognoms similars a Abeitua no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abeitua a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abeitua diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaitua
 2. Abeita
 3. Abeytua
 4. Abeitia
 5. Abeeta
 6. Abeyta
 7. Abeytia
 8. Abitia
 9. Avitua
 10. Aboita
 11. Abeit
 12. Abaida
 13. Abaito
 14. Abata
 15. Abbitt
 16. Abeid
 17. Abeidi
 18. Abet
 19. Abete
 20. Abeti
 21. Abida
 22. Abieta
 23. Abito
 24. Abuta
 25. Apeta
 26. Apoita
 27. Apoitia
 28. Avitia
 29. Apaita
 30. Aveta
 31. Abeide
 32. Abeidou
 33. Abeidy
 34. Avitu
 35. Abdiu
 36. Abait
 37. Abit
 38. Abaidia
 39. Abta
 40. Abouta