Cognom AbeitiaSaber més respecte al cognom Abeitia és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeitia sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeitia.

El cognom Abeitia en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeitia, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeitia és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeitia

Veure mapa del cognom Abeitia

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeitia en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeitia, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeitia que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeitia, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeitia. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeitia és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeitia del món

 1. Mèxic Mèxic (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeitia en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeitia poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeitia és un cognom més freqüent, i en quins països Abeitia és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abeitia ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeitia fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeitia.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeitia pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeitia, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abeitia o algun dels cognoms similars a Abeitia no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abeitia a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abeitia diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abeita
 2. Abeitua
 3. Abeytia
 4. Abitia
 5. Abaitua
 6. Abeeta
 7. Abeidi
 8. Abeti
 9. Abeyta
 10. Abeytua
 11. Apoitia
 12. Avitia
 13. Aboita
 14. Abeit
 15. Abaidia
 16. Abadia
 17. Abaida
 18. Abaito
 19. Abata
 20. Abati
 21. Abbati
 22. Abbiati
 23. Abbitt
 24. Abedi
 25. Abeid
 26. Abet
 27. Abete
 28. Abiati
 29. Abida
 30. Abidi
 31. Abieta
 32. Abito
 33. Abuta
 34. Ahbiti
 35. Apeta
 36. Apoita
 37. Apaita
 38. Apatia
 39. Aveta
 40. Avitua