Cognom AbitanSaber més respecte al cognom Abitan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abitan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abitan.

El cognom Abitan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abitan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abitan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abitan

Veure mapa del cognom Abitan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abitan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abitan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abitan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abitan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abitan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abitan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abitan del món

 1. Filipines Filipines (888)
 2. Estats Units Estats Units (70)
 3. França França (54)
 4. Canadà Canadà (21)
 5. Benín Benín (17)
 6. Israel Israel (14)
 7. Brasil Brasil (13)
 8. Bèlgica Bèlgica (7)
 9. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 10. Níger Níger (3)
 11. Suïssa Suïssa (2)
 12. Tailàndia Tailàndia (2)
 13. Bolívia Bolívia (1)
 14. Camerun Camerun (1)
 15. Espanya Espanya (1)
 16. Marroc Marroc (1)
 17. Malàisia Malàisia (1)
 18. Nigèria Nigèria (1)
 19. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (1)
 20. Txad Txad (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abitan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abitan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abitan és un cognom més freqüent, i en quins països Abitan és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abitan ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abitan fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abitan.

No tots els cognoms similars al cognom Abitan tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abitan que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abitan pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abitan, com podem comprovar.

 1. Abittan
 2. Avitan
 3. Abtan
 4. Abutan
 5. Abidin
 6. Abutin
 7. Abdan
 8. Abtin
 9. Abiden
 10. Abadam
 11. Abaden
 12. Abadin
 13. Abdeen
 14. Abden
 15. Abdin
 16. Abdon
 17. Abdoun
 18. Abedin
 19. Abidine
 20. Abiodun
 21. Afton
 22. Apton
 23. Avetyan
 24. Aputen
 25. Abetini
 26. Abuden
 27. Aviydan
 28. Apatang
 29. Abdane
 30. Abatini
 31. Abaitanci
 32. Abadiano
 33. Abdena
 34. Abdinga
 35. Abdoune
 36. Abdouni
 37. Aftanas
 38. Apadam
 39. Avadani
 40. Avedian