Cognom AbdenaSaber més respecte al cognom Abdena és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdena sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdena.

El cognom Abdena en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdena, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdena és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdena

Veure mapa del cognom Abdena

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdena en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdena, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdena que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdena, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdena. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdena és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdena del món

 1. Mauritània Mauritània (44)
 2. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdena en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdena poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdena és un cognom més freqüent, i en quins països Abdena és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdena. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdena ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdena tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdena que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdena pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdena, com podem comprovar.

 1. Abden
 2. Abdona
 3. Abaden
 4. Abdeen
 5. Abdenbi
 6. Abdin
 7. Abdinga
 8. Abdon
 9. Abdenaji
 10. Abdenabi
 11. Abdenur
 12. Abuden
 13. Abdan
 14. Abdony
 15. Abdane
 16. Abdine
 17. Abiden
 18. Abadin
 19. Abdoun
 20. Abdoune
 21. Abdouni
 22. Abedin
 23. Abidin
 24. Abidine
 25. Abdenour
 26. Abdennaim
 27. Abdenacer
 28. Abdennabi
 29. Abdennaji
 30. Abdinov
 31. Abdinova
 32. Abeidna
 33. Abedini
 34. Abtan
 35. Abedinaj
 36. Abtin
 37. Abdenebi
 38. Abadinas
 39. Abdanur
 40. Aftene