Cognom AbdenbiSaber més respecte al cognom Abdenbi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdenbi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdenbi.

El cognom Abdenbi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdenbi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdenbi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdenbi

Veure mapa del cognom Abdenbi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdenbi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdenbi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdenbi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdenbi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdenbi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdenbi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdenbi del món

 1. Marroc Marroc (613)
 2. Algèria Algèria (371)
 3. Tunísia Tunísia (111)
 4. Espanya Espanya (33)
 5. França França (6)
 6. Països Baixos Països Baixos (6)
 7. Estats Units Estats Units (4)
 8. Bèlgica Bèlgica (2)
 9. Suïssa Suïssa (2)
 10. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 11. Canadà Canadà (1)
 12. Anglaterra Anglaterra (1)
 13. Indonèsia Indonèsia (1)
 14. Itàlia Itàlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdenbi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdenbi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdenbi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdenbi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdenbi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdenbi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdenbi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdenbi o algun dels cognoms similars a Abdenbi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdenbi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdenbi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdenabi
 2. Abdenebi
 3. Abden
 4. Abdena
 5. Abdennebi
 6. Abdenaji
 7. Abdennabi
 8. Abdenur
 9. Abaden
 10. Abdeen
 11. Abdenbaoui
 12. Abdin
 13. Abdinga
 14. Abdon
 15. Abdouni
 16. Abdenour
 17. Abdona
 18. Abdennaim
 19. Abdennaji
 20. Abuden
 21. Abdinov
 22. Abedini
 23. Abdan
 24. Abdony
 25. Abdane
 26. Abdine
 27. Abdanur
 28. Abiden
 29. Abadin
 30. Abdennour
 31. Abdinasir
 32. Abdoun
 33. Abdoune
 34. Abedin
 35. Abidin
 36. Abidine
 37. Avadanei
 38. Avadani
 39. Abdenacer
 40. Abadonio