Cognom AbdonaSaber més respecte al cognom Abdona és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdona sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdona.

El cognom Abdona en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdona, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdona és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdona

Veure mapa del cognom Abdona

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdona en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdona, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdona que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdona, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdona. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdona és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdona del món

 1. Filipines Filipines (1)
 2. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdona en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdona poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdona és un cognom més freqüent, i en quins països Abdona és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdona fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdona.

 1. Abdena
 2. Abdon
 3. Abdony
 4. Abden
 5. Abdin
 6. Abdinga
 7. Abdoun
 8. Abdoune
 9. Abdouni
 10. Abdan
 11. Abdane
 12. Abdine
 13. Abdom
 14. Abaden
 15. Abadin
 16. Abdeen
 17. Abdenbi
 18. Abedin
 19. Abidin
 20. Abidine
 21. Afton
 22. Apton
 23. Avedon
 24. Abdenaji
 25. Abdenabi
 26. Abdenur
 27. Abadonio
 28. Abuden
 29. Abdinov
 30. Abdinova
 31. Abeidna
 32. Abedini
 33. Avdoyan
 34. Abtan
 35. Abedinaj
 36. Abtin
 37. Abadinas
 38. Abdanur
 39. Abu donia
 40. Abiden