Cognom AbadenSaber més respecte al cognom Abaden és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaden sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaden.

El cognom Abaden en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaden, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaden és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaden

Veure mapa del cognom Abaden

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaden en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaden, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaden que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaden, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaden. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaden és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaden del món

 1. Bangla Desh Bangla Desh (361)
 2. Índia Índia (24)
 3. Pakistan Pakistan (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaden en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaden poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaden és un cognom més freqüent, i en quins països Abaden és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaden fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaden.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abaden pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abaden, com podem comprovar.

 1. Abadin
 2. Abden
 3. Abuden
 4. Abiden
 5. Abadam
 6. Abdeen
 7. Abdena
 8. Abdin
 9. Abdon
 10. Abedin
 11. Abidin
 12. Abdan
 13. Abadiano
 14. Abdenbi
 15. Abdoun
 16. Abidine
 17. Abiodun
 18. Abutin
 19. Apadam
 20. Avadani
 21. Avedon
 22. Abdona
 23. Aputen
 24. Abitan
 25. Abdenur
 26. Abadonio
 27. Abbedin
 28. Abedini
 29. Abtan
 30. Abdony
 31. Abdane
 32. Abtin
 33. Abdine
 34. Abatini
 35. Abadinas
 36. Abutan
 37. Abdom
 38. Abdinga
 39. Abdoune
 40. Abdouni