Cognom AbdaneSaber més respecte al cognom Abdane és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdane sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdane.

El cognom Abdane en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdane, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdane és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdane

Veure mapa del cognom Abdane

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdane en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdane, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdane que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdane, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdane. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdane és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdane del món

 1. Marroc Marroc (750)
 2. Algèria Algèria (54)
 3. Mauritània Mauritània (25)
 4. Filipines Filipines (12)
 5. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (4)
 6. Canadà Canadà (1)
 7. Camerun Camerun (1)
 8. Alemanya Alemanya (1)
 9. França França (1)
 10. Grècia Grècia (1)
 11. Índia Índia (1)
 12. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdane en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdane poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdane és un cognom més freqüent, i en quins països Abdane és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdane. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdane ha anat patint mutacions.

 1. Abdan
 2. Abdine
 3. Abden
 4. Abdena
 5. Abdin
 6. Abdon
 7. Abdoune
 8. Abidine
 9. Abdona
 10. Abtan
 11. Abdony
 12. Abdanur
 13. Abadam
 14. Abaden
 15. Abadiano
 16. Abadin
 17. Abdeen
 18. Abdenbi
 19. Abdinga
 20. Abdoun
 21. Abdouni
 22. Abedin
 23. Abidin
 24. Avadanei
 25. Avadani
 26. Abitan
 27. Abdenur
 28. Abuden
 29. Abdinov
 30. Abedini
 31. Abtin
 32. Abdenebi
 33. Abedanck
 34. Abutan
 35. Aftene
 36. Abiden
 37. Abdom
 38. Abdennebi
 39. Abiodun
 40. Abutin