Cognom AbatemarcoSaber més respecte al cognom Abatemarco és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abatemarco sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abatemarco.

El cognom Abatemarco en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abatemarco, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abatemarco és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abatemarco

Veure mapa del cognom Abatemarco

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abatemarco en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abatemarco, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abatemarco que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abatemarco, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abatemarco. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abatemarco és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abatemarco del món

 1. Estats Units Estats Units (307)
 2. Itàlia Itàlia (84)
 3. Argentina Argentina (38)
 4. Brasil Brasil (37)
 5. Suïssa Suïssa (23)
 6. Veneçuela Veneçuela (23)
 7. Alemanya Alemanya (6)
 8. Canadà Canadà (2)
 9. Paraguai Paraguai (1)
 10. Uruguai Uruguai (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abatemarco en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abatemarco poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abatemarco és un cognom més freqüent, i en quins països Abatemarco és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abatemarco. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abatemarco ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abatemarco fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abatemarco.

No tots els cognoms similars al cognom Abatemarco tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abatemarco que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abatemarco pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abatemarco, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abatemarco o algun dels cognoms similars a Abatemarco no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abatemarco a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abatemarco diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abbatemarco
 2. Abatematteo
 3. Abadiano
 4. Abatangelo
 5. Abedanck
 6. Abaitanci
 7. Abadam
 8. Abaden
 9. Abdena
 10. Abdenaji
 11. Abdenacer
 12. Abdenabi
 13. Abitan
 14. Abittan
 15. Abdenur
 16. Abadonio
 17. Abednego
 18. Abtan
 19. Apatang
 20. Abatini
 21. Abdmajid
 22. Abadinas
 23. Abatantuono
 24. Apatino
 25. Abutan
 26. Abadin
 27. Abdeen
 28. Abden
 29. Abdenbaoui
 30. Abdenbi
 31. Abdennebi
 32. Abdennour
 33. Abdinasir
 34. Abdinga
 35. Abedin
 36. Abutin
 37. Aftanas
 38. Apadam
 39. Avadanei
 40. Avadani