Cognom AbatiniSaber més respecte al cognom Abatini és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abatini sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abatini.

El cognom Abatini en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abatini, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abatini és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abatini

Veure mapa del cognom Abatini

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abatini en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abatini, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abatini que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abatini, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abatini. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abatini és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abatini del món

 1. Itàlia Itàlia (73)
 2. Índia Índia (65)
 3. França França (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abatini en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abatini poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abatini és un cognom més freqüent, i en quins països Abatini és un cognom insòlit o inexistent.

 1. Abetini
 2. Abbatini
 3. Abadin
 4. Abutin
 5. Abedini
 6. Abtin
 7. Apatino
 8. Abaden
 9. Abadiano
 10. Abdin
 11. Abdouni
 12. Abedin
 13. Abidin
 14. Abidine
 15. Avadani
 16. Abitan
 17. Abadonio
 18. Abtan
 19. Apatang
 20. Abdine
 21. Abaitanci
 22. Abadinas
 23. Abutan
 24. Abadam
 25. Abdeen
 26. Abden
 27. Abdena
 28. Abdenbi
 29. Abdinga
 30. Abdon
 31. Abdoun
 32. Abdoune
 33. Afton
 34. Apton
 35. Avadanei
 36. Abdona
 37. Aputen
 38. Abittan
 39. Abuden
 40. Abdinov