Cognom AbbedinSaber més respecte al cognom Abbedin és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbedin sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbedin.

El cognom Abbedin en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbedin, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbedin és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbedin

Veure mapa del cognom Abbedin

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbedin en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbedin, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbedin que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbedin, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbedin. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbedin és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbedin del món

 1. Índia Índia (287)
 2. Dominica Dominica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbedin en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbedin poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbedin és un cognom més freqüent, i en quins països Abbedin és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbedin ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbedin. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbedin ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbedin fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbedin.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbedin pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbedin, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbedin o algun dels cognoms similars a Abbedin no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbedin a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbedin diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abedin
 2. Abadin
 3. Abdin
 4. Abidin
 5. Abedini
 6. Abaden
 7. Abdeen
 8. Abden
 9. Abdon
 10. Abidine
 11. Abiodun
 12. Abutin
 13. Avedian
 14. Avedon
 15. Abetini
 16. Abuden
 17. Abdan
 18. Abedinaj
 19. Abtin
 20. Abdine
 21. Abiden
 22. Abbatini
 23. Abadam
 24. Abadiano
 25. Abdena
 26. Abdenbi
 27. Abdinga
 28. Abdoun
 29. Abdona
 30. Abitan
 31. Abittan
 32. Abdenur
 33. Abdinov
 34. Abiodoun
 35. Abeidna
 36. Aviydan
 37. Abtan
 38. Abdony
 39. Abdane
 40. Abatini