Cognom AbbatemarcoSaber més respecte al cognom Abbatemarco és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbatemarco sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbatemarco.

El cognom Abbatemarco en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbatemarco, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbatemarco és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbatemarco

Veure mapa del cognom Abbatemarco

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbatemarco en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbatemarco, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbatemarco que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbatemarco, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbatemarco. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbatemarco és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbatemarco del món

 1. Estats Units Estats Units (180)
 2. Itàlia Itàlia (109)
 3. Veneçuela Veneçuela (28)
 4. Argentina Argentina (16)
 5. Canadà Canadà (9)
 6. Sud-àfrica Sud-àfrica (8)
 7. Brasil Brasil (2)
 8. Japó Japó (1)
 9. Uruguai Uruguai (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbatemarco en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbatemarco poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbatemarco és un cognom més freqüent, i en quins països Abbatemarco és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbatemarco pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbatemarco, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbatemarco o algun dels cognoms similars a Abbatemarco no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbatemarco a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbatemarco diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abatemarco
 2. Abatematteo
 3. Abadiano
 4. Abatangelo
 5. Abedanck
 6. Abaitanci
 7. Abbatini
 8. Abadam
 9. Abaden
 10. Abdena
 11. Abdenaji
 12. Abdenacer
 13. Abdenabi
 14. Abitan
 15. Abittan
 16. Abdenur
 17. Abadonio
 18. Abednego
 19. Abbedin
 20. Abou taema
 21. Abtan
 22. Apatang
 23. Abdane
 24. Abatini
 25. Abdmajid
 26. Abadinas
 27. Abdanur
 28. Abatantuono
 29. Apatino
 30. Abutan
 31. Abadin
 32. Abdeen
 33. Abden
 34. Abdenbaoui
 35. Abdenbi
 36. Abdennebi
 37. Abdennour
 38. Abdinasir
 39. Abdinga
 40. Abedin