Cognom AbadamSaber més respecte al cognom Abadam és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abadam sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abadam.

El cognom Abadam en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abadam, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abadam és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abadam

Veure mapa del cognom Abadam

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abadam en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abadam, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abadam que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abadam, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abadam. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abadam és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abadam del món

 1. Camerun Camerun (844)
 2. Filipines Filipines (297)
 3. Estats Units Estats Units (56)
 4. Nigèria Nigèria (35)
 5. Iran Iran (17)
 6. Índia Índia (13)
 7. Illes Marianes del Nord Illes Marianes del Nord (6)
 8. Austràlia Austràlia (5)
 9. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 10. Afganistan Afganistan (1)
 11. Guam Guam (1)
 12. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (1)
 13. Polònia Polònia (1)
 14. Singapur Singapur (1)
 15. Txad Txad (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abadam en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abadam poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abadam és un cognom més freqüent, i en quins països Abadam és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abadam. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abadam ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abadam tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abadam que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abadam pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abadam, com podem comprovar.

 1. Apadam
 2. Abaden
 3. Abadin
 4. Abdan
 5. Abdom
 6. Abadiano
 7. Abden
 8. Abdin
 9. Abdon
 10. Abedin
 11. Abidin
 12. Avadani
 13. Abitan
 14. Abuden
 15. Abtan
 16. Abdane
 17. Abadinas
 18. Abutan
 19. Abiden
 20. Abdeen
 21. Abdena
 22. Abdoun
 23. Abidine
 24. Abiodun
 25. Abutin
 26. Aftanas
 27. Avadanei
 28. Avedian
 29. Avedon
 30. Abdona
 31. Abittan
 32. Abadonio
 33. Abeidna
 34. Avitan
 35. Abbedin
 36. Abedini
 37. Aviydan
 38. Apatang
 39. Abedinaj
 40. Abdony