Cognom AbayatSaber més respecte al cognom Abayat és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abayat sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abayat.

El cognom Abayat en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abayat, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abayat és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abayat

Veure mapa del cognom Abayat

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abayat en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abayat, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abayat que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abayat, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abayat. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abayat és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abayat del món

 1. Territori palestí Territori palestí (1211)
 2. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (160)
 3. Jordània Jordània (100)
 4. Iran Iran (30)
 5. Kuwait Kuwait (4)
 6. Bahrain Bahrain (1)
 7. Camerun Camerun (1)
 8. Níger Níger (1)
 9. Senegal Senegal (1)
 10. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abayat en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abayat poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abayat és un cognom més freqüent, i en quins països Abayat és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abayat. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abayat ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abayat tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abayat que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abada
 2. Abat
 3. Abata
 4. Abouat
 5. Abaut
 6. Abyad
 7. Abiayad
 8. Abbat
 9. Abait
 10. Abaad
 11. Abad
 12. Abade
 13. Abadi
 14. Abadia
 15. Abadie
 16. Abadio
 17. Abady
 18. Abaid
 19. Abaida
 20. Abaito
 21. Abate
 22. Abati
 23. Abato
 24. Abbad
 25. Abbate
 26. Abbati
 27. Abbett
 28. Abbiate
 29. Abbiati
 30. Abbitt
 31. Abbot
 32. Abbott
 33. Abdy
 34. Abet
 35. Abeyta
 36. Abiati
 37. Abida
 38. Abot
 39. Abott
 40. Abt