Cognom AbencioSaber més respecte al cognom Abencio és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abencio sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abencio.

El cognom Abencio en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abencio, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abencio és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abencio

Veure mapa del cognom Abencio

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abencio en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abencio, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abencio que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abencio, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abencio. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abencio és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abencio del món

 1. Mèxic Mèxic (4)
 2. Brasil Brasil (3)
 3. Filipines Filipines (2)
 4. Estats Units Estats Units (2)
 5. Perú Perú (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abencio en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abencio poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abencio és un cognom més freqüent, i en quins països Abencio és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abencio ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abencio fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abencio.

No tots els cognoms similars al cognom Abencio tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abencio que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abencio o algun dels cognoms similars a Abencio no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abencio a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abencio diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Avencio
 2. Abanco
 3. Aponcio
 4. Abances
 5. Abango
 6. Abenoja
 7. Abenoza
 8. Abens
 9. Abenza
 10. Abonce
 11. Abonjo
 12. Avenoso
 13. Apenkro
 14. Abeng
 15. Afonco
 16. Abensur
 17. Abancens
 18. Abang
 19. Abans
 20. Abanses
 21. Abbonizio
 22. Abengoza
 23. Abenojar
 24. Abing
 25. Abingdon
 26. Abinger
 27. Abington
 28. Abinzano
 29. Abonza
 30. Afonso
 31. Avance
 32. Avances
 33. Avancini
 34. Avansino
 35. Avanzi
 36. Avanzino
 37. Avanzo
 38. Avennes
 39. Avenoza
 40. Avens