Cognom AbayneshSaber més respecte al cognom Abaynesh és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaynesh sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaynesh.

El cognom Abaynesh en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaynesh, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaynesh és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaynesh

Veure mapa del cognom Abaynesh

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaynesh en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaynesh, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaynesh que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaynesh, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaynesh. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaynesh és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaynesh del món

 1. Etiòpia Etiòpia (86768)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaynesh en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaynesh poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaynesh és un cognom més freqüent, i en quins països Abaynesh és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abaynesh ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abaynesh. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abaynesh ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaynesh fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaynesh.

No tots els cognoms similars al cognom Abaynesh tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abaynesh que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abaynesh o algun dels cognoms similars a Abaynesh no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaynesh a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaynesh diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abances
 2. Abans
 3. Abanses
 4. Abainza
 5. Abancens
 6. Abanco
 7. Abang
 8. Abango
 9. Abaunz
 10. Abaunza
 11. Abbans
 12. Abens
 13. Abounasr
 14. Afanase
 15. Avances
 16. Avans
 17. Avennes
 18. Avinash
 19. Afanasy
 20. Avanesov
 21. Abanzas
 22. Abons
 23. Abbinga
 24. Abbink
 25. Abenoja
 26. Abenoza
 27. Abenza
 28. Abhyankar
 29. Abing
 30. Abinger
 31. Abonce
 32. Abonjo
 33. Abonza
 34. Abounsar
 35. Afang
 36. Affonso
 37. Afonso
 38. Afounas
 39. Apianus
 40. Avance