Cognom AbenspergSaber més respecte al cognom Abensperg és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abensperg sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abensperg.

El cognom Abensperg en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abensperg, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abensperg és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abensperg

Veure mapa del cognom Abensperg

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abensperg en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abensperg, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abensperg que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abensperg, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abensperg. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abensperg és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abensperg del món

 1. Àustria Àustria (1)
 2. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abensperg en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abensperg poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abensperg és un cognom més freqüent, i en quins països Abensperg és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abensperg ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abensperg. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abensperg ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abensperg pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abensperg, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abensperg o algun dels cognoms similars a Abensperg no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abensperg a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abensperg diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abenezer
 2. Abensur
 3. Abanses
 4. Abenojar
 5. Abens
 6. Abinger
 7. Abeng
 8. Abancens
 9. Abances
 10. Abancourt
 11. Abang
 12. Abanqueiro
 13. Abans
 14. Abengoza
 15. Abengozar
 16. Abenoja
 17. Abenoza
 18. Abenza
 19. Abing
 20. Abonce
 21. Abounsar
 22. Avennes
 23. Avens
 24. Avenson
 25. Avinger
 26. Abeniacar
 27. Apenkro
 28. Abencio
 29. Abunaseef
 30. Afonseca
 31. Abu nasser
 32. Abons
 33. Afonse
 34. Abinazar
 35. Abanco
 36. Abango
 37. Abbans
 38. Abengochea
 39. Abingdon
 40. Abington