Cognom AbenozaSaber més respecte al cognom Abenoza és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abenoza sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abenoza.

El cognom Abenoza en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abenoza, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abenoza és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abenoza

Veure mapa del cognom Abenoza

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abenoza en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abenoza, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abenoza que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abenoza, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abenoza. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abenoza és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abenoza del món

 1. Espanya Espanya (208)
 2. França França (87)
 3. Filipines Filipines (84)
 4. Estats Units Estats Units (19)
 5. Canadà Canadà (1)
 6. Colòmbia Colòmbia (1)
 7. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abenoza en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abenoza poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abenoza és un cognom més freqüent, i en quins països Abenoza és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abenoza ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abenoza fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abenoza.

No tots els cognoms similars al cognom Abenoza tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abenoza que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abenoza o algun dels cognoms similars a Abenoza no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abenoza a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abenoza diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abengoza
 2. Abenoja
 3. Abenza
 4. Avenoza
 5. Abengozar
 6. Abenojar
 7. Abonza
 8. Avengoza
 9. Avenza
 10. Abainza
 11. Abaunza
 12. Abens
 13. Avenoso
 14. Abencio
 15. Abeng
 16. Abenezer
 17. Abanzas
 18. Abunaja
 19. Avanza
 20. Abensur
 21. Abinazar
 22. Abances
 23. Abanco
 24. Abang
 25. Abango
 26. Abans
 27. Abanses
 28. Abaunz
 29. Abbinga
 30. Abengochea
 31. Abing
 32. Abinger
 33. Abinzano
 34. Abonce
 35. Abonjo
 36. Avanzas
 37. Avanzi
 38. Avanzo
 39. Avennes
 40. Avens