Cognom AbenojaSaber més respecte al cognom Abenoja és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abenoja sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abenoja.

El cognom Abenoja en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abenoja, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abenoja és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abenoja

Veure mapa del cognom Abenoja

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abenoja en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abenoja, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abenoja que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abenoja, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abenoja. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abenoja és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abenoja del món

 1. Filipines Filipines (7196)
 2. Estats Units Estats Units (222)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (158)
 4. Qatar Qatar (63)
 5. Canadà Canadà (42)
 6. Espanya Espanya (18)
 7. Austràlia Austràlia (14)
 8. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (12)
 9. Taiwan Taiwan (7)
 10. Singapur Singapur (4)
 11. Argentina Argentina (3)
 12. Suècia Suècia (2)
 13. Bahrain Bahrain (1)
 14. Brasil Brasil (1)
 15. Xina Xina (1)
 16. Hong Kong Hong Kong (1)
 17. Irlanda Irlanda (1)
 18. Kuwait Kuwait (1)
 19. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 20. Oman Oman (1)
 21. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abenoja en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abenoja poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abenoja és un cognom més freqüent, i en quins països Abenoja és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abenoja ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abenoja o algun dels cognoms similars a Abenoja no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abenoja a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abenoja diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abenojar
 2. Abenoza
 3. Abengoza
 4. Abenza
 5. Avenoza
 6. Abunaja
 7. Abengozar
 8. Abens
 9. Abonjo
 10. Abonza
 11. Avengoza
 12. Avenoso
 13. Avenza
 14. Abencio
 15. Abeng
 16. Abu naja
 17. Abensur
 18. Abinajm
 19. Abainza
 20. Abances
 21. Abanco
 22. Abang
 23. Abango
 24. Abans
 25. Abanses
 26. Abaunza
 27. Abbinga
 28. Abengochea
 29. Abing
 30. Abinger
 31. Abonce
 32. Avennes
 33. Avens
 34. Avenson
 35. Abeniacar
 36. Avencio
 37. Apenkro
 38. Abenezer
 39. Abanzas
 40. Abons