Cognom AabelSaber més respecte al cognom Aabel és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aabel sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aabel.

El cognom Aabel en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aabel, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aabel és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aabel

Veure mapa del cognom Aabel

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aabel en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aabel, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aabel que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aabel, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aabel. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aabel és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aabel del món

 1. Noruega Noruega (246)
 2. Dinamarca Dinamarca (86)
 3. Estats Units Estats Units (61)
 4. Nigèria Nigèria (12)
 5. Suècia Suècia (11)
 6. França França (8)
 7. Anglaterra Anglaterra (3)
 8. Indonèsia Indonèsia (2)
 9. Espanya Espanya (1)
 10. Irlanda Irlanda (1)
 11. Índia Índia (1)
 12. Mèxic Mèxic (1)
 13. Pakistan Pakistan (1)
 14. Tailàndia Tailàndia (1)
 15. Taiwan Taiwan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aabel en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aabel poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aabel és un cognom més freqüent, i en quins països Aabel és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aabel ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aabel fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aabel.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aabel pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aabel, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aabel o algun dels cognoms similars a Aabel no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aabel a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aabel diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abel
 2. Aubel
 3. Abal
 4. Abeal
 5. Abeel
 6. Abela
 7. Abele
 8. Abell
 9. Abelo
 10. Abely
 11. Abil
 12. Abl
 13. Abuel
 14. Abul
 15. Apel
 16. Apfel
 17. Appel
 18. Aubele
 19. Aubol
 20. Abiel
 21. Aviel
 22. Abeli
 23. Ahbil
 24. Avel
 25. Abala
 26. Abaleo
 27. Abalo
 28. Abbuhl
 29. Abeele
 30. Abelho
 31. Abella
 32. Abelli
 33. Abello
 34. Abelly
 35. Abelow
 36. Abial
 37. Abila
 38. Abiol
 39. Abla
 40. Able