Cognom AbelhaSaber més respecte al cognom Abelha és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelha sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelha.

El cognom Abelha en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelha, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelha és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelha

Veure mapa del cognom Abelha

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelha en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelha, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelha que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelha, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelha. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelha és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelha del món

 1. Brasil Brasil (741)
 2. Portugal Portugal (717)
 3. Estats Units Estats Units (54)
 4. Canadà Canadà (28)
 5. Austràlia Austràlia (13)
 6. França França (4)
 7. Dinamarca Dinamarca (2)
 8. Espanya Espanya (2)
 9. Anglaterra Anglaterra (2)
 10. Suïssa Suïssa (1)
 11. Camerun Camerun (1)
 12. Alemanya Alemanya (1)
 13. Guinea Bissau Guinea Bissau (1)
 14. Israel Israel (1)
 15. Nigèria Nigèria (1)
 16. Països Baixos Països Baixos (1)
 17. Noruega Noruega (1)
 18. Senegal Senegal (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelha en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelha poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelha és un cognom més freqüent, i en quins països Abelha és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abelha ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. Abela
 2. Abelho
 3. Abella
 4. Abelia
 5. Abala
 6. Abalia
 7. Abeilhe
 8. Abeilla
 9. Abel
 10. Abele
 11. Abell
 12. Abelli
 13. Abello
 14. Abelly
 15. Abelo
 16. Abelow
 17. Abely
 18. Abila
 19. Abilla
 20. Abla
 21. Abola
 22. Abulia
 23. Avella
 24. Abilia
 25. Abelio
 26. Abulla
 27. Avelia
 28. Abeli
 29. Abaela
 30. Abuela
 31. Abal
 32. Abaleo
 33. Aballay
 34. Aballe
 35. Aballi
 36. Aballo
 37. Abalo
 38. Abbuhl
 39. Abeal
 40. Abeel