Cognom AbelySaber més respecte al cognom Abely és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abely sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abely.

El cognom Abely en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abely, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abely és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abely

Veure mapa del cognom Abely

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abely en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abely, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abely que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abely, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abely. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abely és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abely del món

 1. Tanzània Tanzània (2688)
 2. Estats Units Estats Units (171)
 3. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (48)
 4. França França (29)
 5. República Txeca República Txeca (14)
 6. Anglaterra Anglaterra (5)
 7. Costa d Costa d'Ivori (4)
 8. Bèlgica Bèlgica (1)
 9. Benín Benín (1)
 10. Mauritània Mauritània (1)
 11. Nigèria Nigèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abely en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abely poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abely és un cognom més freqüent, i en quins països Abely és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abely pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abely, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abely o algun dels cognoms similars a Abely no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abely a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abely diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abel
 2. Abela
 3. Abele
 4. Abell
 5. Abelly
 6. Abelo
 7. Abeli
 8. Abal
 9. Abala
 10. Abalo
 11. Abeal
 12. Abeel
 13. Abeele
 14. Abelho
 15. Abella
 16. Abelli
 17. Abello
 18. Abelow
 19. Abil
 20. Abila
 21. Abl
 22. Abla
 23. Ablay
 24. Able
 25. Abola
 26. Aboli
 27. Abolu
 28. Abuel
 29. Abuelo
 30. Abul
 31. Abuli
 32. Aebly
 33. Apel
 34. Apele
 35. Apell
 36. Aubel
 37. Aubele
 38. Aubly
 39. Abiel
 40. Abelia