Cognom AbeidySaber més respecte al cognom Abeidy és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeidy sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeidy.

El cognom Abeidy en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeidy, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeidy és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeidy

Veure mapa del cognom Abeidy

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeidy en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeidy, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeidy que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeidy, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeidy. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeidy és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeidy del món

 1. Mauritània Mauritània (2716)
 2. Tanzània Tanzània (137)
 3. Níger Níger (8)
 4. Xina Xina (1)
 5. Egipte Egipte (1)
 6. Líbia Líbia (1)
 7. Senegal Senegal (1)
 8. Tunísia Tunísia (1)
 9. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeidy en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeidy poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeidy és un cognom més freqüent, i en quins països Abeidy és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Abeidy o algun dels cognoms similars a Abeidy no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abeidy a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abeidy diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abeid
 2. Abeidi
 3. Abeide
 4. Abady
 5. Abaid
 6. Abaida
 7. Abdy
 8. Abed
 9. Abedi
 10. Abeita
 11. Abid
 12. Abida
 13. Abide
 14. Abidi
 15. Abhid
 16. Abeidou
 17. Abeed
 18. Abeit
 19. Abuid
 20. Abuide
 21. Aabid
 22. Aabida
 23. Aabidi
 24. Abad
 25. Abada
 26. Abade
 27. Abadi
 28. Abaito
 29. Abbad
 30. Abbadi
 31. Abbitt
 32. Abd
 33. Abdi
 34. Abdo
 35. Abdu
 36. Abeeta
 37. Abeitua
 38. Abet
 39. Abete
 40. Abeti