Cognom AbeideSaber més respecte al cognom Abeide és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeide sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeide.

El cognom Abeide en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeide, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeide és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeide

Veure mapa del cognom Abeide

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeide en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeide, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeide que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeide, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeide. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeide és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeide del món

 1. Mauritània Mauritània (430)
 2. Benín Benín (58)
 3. Nigèria Nigèria (5)
 4. Brasil Brasil (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeide en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeide poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeide és un cognom més freqüent, i en quins països Abeide és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeide. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeide ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeide pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeide, com podem comprovar.

 1. Abeid
 2. Abeidi
 3. Abide
 4. Abeidy
 5. Abuide
 6. Abade
 7. Abaid
 8. Abaida
 9. Abed
 10. Abedi
 11. Abeita
 12. Abete
 13. Abid
 14. Abida
 15. Abidi
 16. Abhid
 17. Abeidou
 18. Abeed
 19. Abde
 20. Abeit
 21. Abuid
 22. Abbade
 23. Abdie
 24. Aabid
 25. Aabida
 26. Aabidi
 27. Abad
 28. Abada
 29. Abadi
 30. Abadie
 31. Abady
 32. Abaito
 33. Abate
 34. Abbad
 35. Abbadi
 36. Abbadie
 37. Abbate
 38. Abbiate
 39. Abbitt
 40. Abd