Cognom AbeidouSaber més respecte al cognom Abeidou és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeidou sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeidou.

El cognom Abeidou en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeidou, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeidou és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeidou

Veure mapa del cognom Abeidou

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeidou en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeidou, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeidou que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeidou, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeidou. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeidou és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeidou del món

 1. Mauritània Mauritània (998)
 2. Níger Níger (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeidou en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeidou poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeidou és un cognom més freqüent, i en quins països Abeidou és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abeidou ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeidou fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeidou.

No tots els cognoms similars al cognom Abeidou tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abeidou que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abeddou
 2. Abdou
 3. Abeid
 4. Abeidi
 5. Aboudou
 6. Abeide
 7. Abeidy
 8. Abbedou
 9. Abaid
 10. Abaida
 11. Abaito
 12. Abdo
 13. Abdoo
 14. Abdouh
 15. Abdow
 16. Abdu
 17. Abed
 18. Abedi
 19. Abeita
 20. Abeitua
 21. Abid
 22. Abida
 23. Abide
 24. Abidi
 25. Abito
 26. Abeitia
 27. Abbado
 28. Abhid
 29. Abidoye
 30. Abeed
 31. Afitou
 32. Abeit
 33. Abuid
 34. Abdiu
 35. Abuide
 36. Abaidia
 37. Apedo
 38. Aabid
 39. Aabida
 40. Aabidi