Cognom AbadíaSaber més respecte al cognom Abadía és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abadía sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abadía.

El cognom Abadía en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abadía, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abadía és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abadía

Veure mapa del cognom Abadía

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abadía en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abadía, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abadía que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abadía, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abadía. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abadía és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abadía del món

 1. Espanya Espanya (78)
 2. Mèxic Mèxic (10)
 3. Argentina Argentina (8)
 4. Colòmbia Colòmbia (7)
 5. Xile Xile (4)
 6. Panamà Panamà (4)
 7. Guatemala Guatemala (3)
 8. Cuba Cuba (2)
 9. Veneçuela Veneçuela (2)
 10. Angola Angola (1)
 11. Brasil Brasil (1)
 12. Canadà Canadà (1)
 13. Xina Xina (1)
 14. Costa Rica Costa Rica (1)
 15. Alemanya Alemanya (1)
 16. Dinamarca Dinamarca (1)
 17. Anglaterra Anglaterra (1)
 18. Perú Perú (1)
 19. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abadía en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abadía poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abadía és un cognom més freqüent, i en quins països Abadía és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abadía. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abadía ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abadía tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abadía que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abadía o algun dels cognoms similars a Abadía no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abadía a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abadía diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abada
 2. Abadia
 3. Abad
 4. Abade
 5. Abadi
 6. Abadie
 7. Abadio
 8. Abady
 9. Abaida
 10. Abaitua
 11. Abata
 12. Abida
 13. Abda
 14. Abdawa
 15. Abuda
 16. Abdão
 17. Abaidia
 18. Aabida
 19. Abaid
 20. Abaito
 21. Abat
 22. Abate
 23. Abati
 24. Abato
 25. Abbad
 26. Abbadi
 27. Abbadie
 28. Abd
 29. Abdi
 30. Abdo
 31. Abdoo
 32. Abdou
 33. Abdouh
 34. Abdow
 35. Abdu
 36. Abdy
 37. Abed
 38. Abedi
 39. Abeeta
 40. Abeita