Cognom AbdãoSaber més respecte al cognom Abdão és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdão sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdão.

El cognom Abdão en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdão, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdão és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdão

Veure mapa del cognom Abdão

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdão en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdão, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdão que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdão, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdão. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdão és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdão del món

 1. Brasil Brasil (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdão en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdão poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdão és un cognom més freqüent, i en quins països Abdão és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdão. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdão ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdão tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdão que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdão pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdão, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdão o algun dels cognoms similars a Abdão no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdão a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdão diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdo
 2. Abdoo
 3. Abadio
 4. Abaito
 5. Abato
 6. Abd
 7. Abdi
 8. Abdou
 9. Abdouh
 10. Abdow
 11. Abdu
 12. Abdy
 13. Abito
 14. Abda
 15. Abbado
 16. Abdey
 17. Abdawa
 18. Abdii
 19. Abde
 20. Avdo
 21. Abdiu
 22. Abadía
 23. Abdee
 24. Abdie
 25. Abdeh
 26. Abad
 27. Abada
 28. Abade
 29. Abadi
 30. Abadia
 31. Abadie
 32. Abady
 33. Abaid
 34. Abaida
 35. Abat
 36. Abata
 37. Abate
 38. Abati
 39. Abbad
 40. Abbadi