Cognom AbailleSaber més respecte al cognom Abaille és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaille sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaille.

El cognom Abaille en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaille, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaille és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaille

Veure mapa del cognom Abaille

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaille en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaille, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaille que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaille, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaille. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaille és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaille del món

 1. França França (28)
 2. Níger Níger (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaille en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaille poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaille és un cognom més freqüent, i en quins països Abaille és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abaille ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abaille o algun dels cognoms similars a Abaille no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaille a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaille diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aballe
 2. Abeille
 3. Aballi
 4. Aballo
 5. Abeilhe
 6. Abeilla
 7. Abilla
 8. Auville
 9. Avalle
 10. Abile
 11. Aballea
 12. Abal
 13. Abala
 14. Abaleo
 15. Abalia
 16. Aballay
 17. Abalo
 18. Abeele
 19. Abele
 20. Abell
 21. Abella
 22. Abelli
 23. Abello
 24. Abelly
 25. Abfall
 26. Abial
 27. Abil
 28. Abila
 29. Abilio
 30. Abiol
 31. Abiola
 32. Able
 33. Abolli
 34. Abollo
 35. Avalli
 36. Avilla
 37. Abilia
 38. Abiel
 39. Abulla
 40. Avile