Cognom AballeaSaber més respecte al cognom Aballea és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aballea sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aballea.

El cognom Aballea en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aballea, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aballea és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aballea

Veure mapa del cognom Aballea

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aballea en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aballea, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aballea que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aballea, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aballea. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aballea és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aballea del món

 1. França França (385)
 2. Suïssa Suïssa (1)
 3. Xina Xina (1)
 4. Índia Índia (1)
 5. Països Baixos Països Baixos (1)
 6. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aballea en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aballea poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aballea és un cognom més freqüent, i en quins països Aballea és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Aballea tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aballea que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aballea pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aballea, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aballea o algun dels cognoms similars a Aballea no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aballea a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aballea diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aballe
 2. Abala
 3. Abaleo
 4. Abalia
 5. Aballay
 6. Aballi
 7. Aballo
 8. Abella
 9. Abilla
 10. Avalle
 11. Abulla
 12. Abaille
 13. Aballai
 14. Abaela
 15. Abal
 16. Abalo
 17. Abeele
 18. Abeilla
 19. Abeille
 20. Abela
 21. Abele
 22. Abell
 23. Abelli
 24. Abello
 25. Abelly
 26. Abfall
 27. Abila
 28. Abiola
 29. Abla
 30. Able
 31. Ableu
 32. Abola
 33. Abolli
 34. Abollo
 35. Abulia
 36. Afallah
 37. Avala
 38. Avalli
 39. Avella
 40. Avilla