Cognom AbeilleSaber més respecte al cognom Abeille és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeille sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeille.

El cognom Abeille en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeille, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeille és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeille

Veure mapa del cognom Abeille

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeille en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeille, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeille que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeille, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeille. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeille és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeille del món

 1. França França (996)
 2. Mèxic Mèxic (87)
 3. Itàlia Itàlia (58)
 4. Argentina Argentina (30)
 5. Estats Units Estats Units (15)
 6. Anglaterra Anglaterra (5)
 7. Bèlgica Bèlgica (4)
 8. República Dominicana República Dominicana (4)
 9. Marroc Marroc (4)
 10. Canadà Canadà (2)
 11. Suïssa Suïssa (2)
 12. Haití Haití (2)
 13. Eslovàquia Eslovàquia (2)
 14. Xina Xina (1)
 15. Alemanya Alemanya (1)
 16. Algèria Algèria (1)
 17. Indonèsia Indonèsia (1)
 18. Països Baixos Països Baixos (1)
 19. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeille en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeille poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeille és un cognom més freqüent, i en quins països Abeille és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeille. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeille ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeille pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeille, com podem comprovar.

 1. Abeilhe
 2. Abeilla
 3. Abaille
 4. Aballe
 5. Abeele
 6. Abele
 7. Abell
 8. Abella
 9. Abelli
 10. Abello
 11. Abelly
 12. Abilla
 13. Auville
 14. Abile
 15. Aballi
 16. Aballo
 17. Abeal
 18. Abeel
 19. Abel
 20. Abela
 21. Abelho
 22. Abelo
 23. Abelow
 24. Abely
 25. Abfall
 26. Abial
 27. Abil
 28. Abila
 29. Abilio
 30. Abiol
 31. Abiola
 32. Able
 33. Abolli
 34. Abollo
 35. Apeele
 36. Apele
 37. Apell
 38. Aubele
 39. Avalle
 40. Avella