Cognom AbellySaber més respecte al cognom Abelly és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelly sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelly.

El cognom Abelly en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelly, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelly és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelly

Veure mapa del cognom Abelly

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelly en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelly, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelly que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelly, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelly. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelly és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelly del món

 1. Tanzània Tanzània (258)
 2. França França (40)
 3. Canadà Canadà (15)
 4. Estats Units Estats Units (3)
 5. Brasil Brasil (1)
 6. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelly en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelly poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelly és un cognom més freqüent, i en quins països Abelly és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abelly. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abelly ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abelly tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abelly que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abell
 2. Abella
 3. Abelli
 4. Abello
 5. Abely
 6. Aballay
 7. Aballe
 8. Aballi
 9. Aballo
 10. Abeal
 11. Abeel
 12. Abeele
 13. Abeilla
 14. Abeille
 15. Abel
 16. Abela
 17. Abele
 18. Abelho
 19. Abelo
 20. Abelow
 21. Abilla
 22. Ablay
 23. Abolli
 24. Abollo
 25. Aebly
 26. Apell
 27. Avella
 28. Avelli
 29. Avello
 30. Abelia
 31. Abelio
 32. Abulla
 33. Abeli
 34. Abelha
 35. Abley
 36. Abelló
 37. Abal
 38. Abala
 39. Abaleo
 40. Abalia