Cognom AbaitSaber més respecte al cognom Abait és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abait sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abait.

El cognom Abait en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abait, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abait és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abait

Veure mapa del cognom Abait

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abait en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abait, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abait que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abait, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abait. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abait és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abait del món

 1. Argentina Argentina (177)
 2. Algèria Algèria (159)
 3. Brasil Brasil (11)
 4. Estats Units Estats Units (7)
 5. Pakistan Pakistan (5)
 6. Paraguai Paraguai (5)
 7. Índia Índia (4)
 8. Sudan Sudan (4)
 9. Espanya Espanya (3)
 10. Tailàndia Tailàndia (2)
 11. Uganda Uganda (2)
 12. Malàisia Malàisia (1)
 13. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abait en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abait poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abait és un cognom més freqüent, i en quins països Abait és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abait ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abait. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abait ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abait fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abait.

No tots els cognoms similars al cognom Abait tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abait que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abait o algun dels cognoms similars a Abait no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abait a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abait diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaid
 2. Abaito
 3. Abat
 4. Abaut
 5. Abeit
 6. Abit
 7. Abad
 8. Abada
 9. Abade
 10. Abadi
 11. Abadia
 12. Abadie
 13. Abadio
 14. Abady
 15. Abaida
 16. Abaitua
 17. Abata
 18. Abate
 19. Abati
 20. Abato
 21. Abbitt
 22. Abbot
 23. Abdi
 24. Abeid
 25. Abeita
 26. Abet
 27. Abid
 28. Abito
 29. Abot
 30. Abott
 31. Abt
 32. Abut
 33. Apat
 34. Apaita
 35. About
 36. Avit
 37. Abatte
 38. Apaid
 39. Abhid
 40. Abayat