Cognom AbarzúaSaber més respecte al cognom Abarzúa és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarzúa sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarzúa.

El cognom Abarzúa en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarzúa, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarzúa és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarzúa

Veure mapa del cognom Abarzúa

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarzúa en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarzúa, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarzúa que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarzúa, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarzúa. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarzúa és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarzúa del món

 1. Xile Xile (27)
 2. Argentina Argentina (3)
 3. Brasil Brasil (2)
 4. Alemanya Alemanya (2)
 5. Canadà Canadà (1)
 6. Colòmbia Colòmbia (1)
 7. Anglaterra Anglaterra (1)
 8. Perú Perú (1)
 9. Estats Units Estats Units (1)
 10. Uruguai Uruguai (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarzúa en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarzúa poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarzúa és un cognom més freqüent, i en quins països Abarzúa és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abarzúa ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abarzúa fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abarzúa.

No tots els cognoms similars al cognom Abarzúa tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abarzúa que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abarza
 2. Abarzuza
 3. Abarzua
 4. Abarca
 5. Abarka
 6. Abarcas
 7. Abarchi
 8. Abargues
 9. Abarguez
 10. Abarkach
 11. Abarkan
 12. Abarkane
 13. Abarques
 14. Abarquez
 15. Aborruza
 16. Abrica
 17. Abruza
 18. Aburruza
 19. Aburuza
 20. Avarca
 21. Abarizketa
 22. Aparicia
 23. Abaragh
 24. Aparcana
 25. Aparasca
 26. Abiriga
 27. Abarqi
 28. Abarcan
 29. Abarquero
 30. Abbruzzi
 31. Abercorn
 32. Aberegg
 33. Aberg
 34. Abergel
 35. Aberkan
 36. Aberkane
 37. Abers
 38. Abersold
 39. Aberson
 40. Abrajan