Cognom AbarizketaSaber més respecte al cognom Abarizketa és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarizketa sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarizketa.

El cognom Abarizketa en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarizketa, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarizketa és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarizketa

Veure mapa del cognom Abarizketa

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarizketa en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarizketa, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarizketa que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarizketa, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarizketa. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarizketa és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarizketa del món

 1. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarizketa en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarizketa poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarizketa és un cognom més freqüent, i en quins països Abarizketa és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abarizketa ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. Abarisketa
 2. Abrisketa
 3. Abarizqueta
 4. Abarisqueta
 5. Abrizqueta
 6. Abarza
 7. Abarzuza
 8. Abrisqueta
 9. Abarka
 10. Abarzua
 11. Abarzúa
 12. Abarca
 13. Abargues
 14. Abarguez
 15. Abarkach
 16. Abarkan
 17. Abarkane
 18. Abarquero
 19. Abarques
 20. Abarquez
 21. Abbruzzese
 22. Abrica
 23. Abruza
 24. Abruzzese
 25. Aburuza
 26. Aparizio
 27. Abrisquieta
 28. Aparicia
 29. Afrika
 30. Abu rizk
 31. Abruzky
 32. Aborigen
 33. Abriche
 34. Abiriga
 35. Abarcas
 36. Abarchi
 37. Abbruscato
 38. Abbruzzi
 39. Aberegg
 40. Abergel