Cognom AbaraghSaber més respecte al cognom Abaragh és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaragh sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaragh.

El cognom Abaragh en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaragh, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaragh és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaragh

Veure mapa del cognom Abaragh

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaragh en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaragh, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaragh que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaragh, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaragh. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaragh és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaragh del món

 1. Marroc Marroc (1704)
 2. Mauritània Mauritània (16)
 3. Bèlgica Bèlgica (9)
 4. Alemanya Alemanya (1)
 5. França França (1)
 6. Níger Níger (1)
 7. Tailàndia Tailàndia (1)
 8. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaragh en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaragh poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaragh és un cognom més freqüent, i en quins països Abaragh és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abaragh ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaragh fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaragh.

No tots els cognoms similars al cognom Abaragh tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abaragh que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abaragh pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abaragh, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abaragh o algun dels cognoms similars a Abaragh no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaragh a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaragh diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abarkach
 2. Abrach
 3. Aberash
 4. Abarca
 5. Abarcas
 6. Abarchi
 7. Abarkan
 8. Abarkane
 9. Abarza
 10. Aberegg
 11. Aberg
 12. Abras
 13. Abrego
 14. Abregu
 15. Abrigo
 16. Abarka
 17. Abarzua
 18. Ahabrach
 19. Abiriga
 20. Abergo
 21. Abourageh
 22. Afargi
 23. Abarqi
 24. Abarcan
 25. Aaberg
 26. Abargues
 27. Abarguez
 28. Abarques
 29. Abarquez
 30. Abarzuza
 31. Abergel
 32. Aberkan
 33. Aberkane
 34. Abers
 35. Aberson
 36. Abourich
 37. Abrajan
 38. Abrecht
 39. Abregos
 40. Abresch