Cognom AbeggSaber més respecte al cognom Abegg és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abegg sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abegg.

El cognom Abegg en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abegg, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abegg és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abegg

Veure mapa del cognom Abegg

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abegg en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abegg, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abegg que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abegg, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abegg. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abegg és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abegg del món

 1. Suïssa Suïssa (852)
 2. Brasil Brasil (519)
 3. Estats Units Estats Units (435)
 4. França França (315)
 5. Alemanya Alemanya (84)
 6. Paraguai Paraguai (84)
 7. Argentina Argentina (48)
 8. Sud-àfrica Sud-àfrica (46)
 9. Països Baixos Països Baixos (27)
 10. Canadà Canadà (18)
 11. Anglaterra Anglaterra (15)
 12. Espanya Espanya (12)
 13. Austràlia Austràlia (7)
 14. Àustria Àustria (3)
 15. Dinamarca Dinamarca (2)
 16. Noruega Noruega (2)
 17. Xile Xile (1)
 18. Cambodja Cambodja (1)
 19. Corea del Sud Corea del Sud (1)
 20. Malàisia Malàisia (1)
 21. Rússia Rússia (1)
 22. Surinam Surinam (1)
 23. Tailàndia Tailàndia (1)
 24. Tunísia Tunísia (1)
 25. Taiwan Taiwan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abegg en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abegg poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abegg és un cognom més freqüent, i en quins països Abegg és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abegg pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abegg, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abegg o algun dels cognoms similars a Abegg no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abegg a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abegg diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abego
 2. Abegi
 3. Abega
 4. Abaga
 5. Abeck
 6. Abegue
 7. Abeja
 8. Abeos
 9. Abes
 10. Abeso
 11. Abiega
 12. Abiego
 13. Abogo
 14. Abueg
 15. Abuga
 16. Abg
 17. Avege
 18. Abog
 19. Abaco
 20. Abagiu
 21. Abaiga
 22. Abajo
 23. Abas
 24. Abasi
 25. Abaso
 26. Abass
 27. Abaz
 28. Abaza
 29. Abazi
 30. Abbas
 31. Abbes
 32. Abbis
 33. Abbs
 34. Abecia
 35. Abeiza
 36. Abezia
 37. Abghi
 38. Abici
 39. Abis
 40. Abiss