Cognom AbegoSaber més respecte al cognom Abego és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abego sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abego.

El cognom Abego en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abego, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abego és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abego

Veure mapa del cognom Abego

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abego en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abego, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abego que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abego, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abego. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abego és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abego del món

 1. Uganda Uganda (552)
 2. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (465)
 3. Portugal Portugal (94)
 4. Nigèria Nigèria (53)
 5. Brasil Brasil (11)
 6. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (9)
 7. Estats Units Estats Units (8)
 8. Espanya Espanya (2)
 9. Irlanda Irlanda (2)
 10. Camerun Camerun (1)
 11. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abego en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abego poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abego és un cognom més freqüent, i en quins països Abego és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abego. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abego ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abego fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abego.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abego pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abego, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abego o algun dels cognoms similars a Abego no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abego a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abego diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abegg
 2. Abeso
 3. Abiego
 4. Abogo
 5. Abegi
 6. Abega
 7. Abaco
 8. Abaga
 9. Abajo
 10. Abaso
 11. Abeck
 12. Abegue
 13. Abeja
 14. Abeos
 15. Abes
 16. Abiega
 17. Abjo
 18. Abueg
 19. Apigo
 20. Aubeso
 21. Abiko
 22. Abuga
 23. Abg
 24. Avege
 25. Abog
 26. Avigo
 27. Aboso
 28. Abacho
 29. Abagiu
 30. Abaiga
 31. Abas
 32. Abasi
 33. Abass
 34. Abaz
 35. Abaza
 36. Abazi
 37. Abbaco
 38. Abbas
 39. Abbes
 40. Abbis