Cognom AbeizaSaber més respecte al cognom Abeiza és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeiza sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeiza.

El cognom Abeiza en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeiza, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeiza és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeiza

Veure mapa del cognom Abeiza

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeiza en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeiza, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeiza que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeiza, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeiza. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeiza és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeiza del món

 1. Algèria Algèria (203)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeiza en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeiza poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeiza és un cognom més freqüent, i en quins països Abeiza és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeiza. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeiza ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeiza pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeiza, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abeiza o algun dels cognoms similars a Abeiza no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abeiza a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abeiza diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abiza
 2. Abaiga
 3. Abaza
 4. Abecia
 5. Abeja
 6. Abezia
 7. Aboza
 8. Aveiga
 9. Aviza
 10. Apeza
 11. Abega
 12. Abija
 13. Abaisa
 14. Avezza
 15. Abaga
 16. Abaz
 17. Abazi
 18. Abbazia
 19. Abbis
 20. Abeck
 21. Abegg
 22. Abego
 23. Abegue
 24. Abeos
 25. Abes
 26. Abeso
 27. Abici
 28. Abiega
 29. Abis
 30. Abiss
 31. Abja
 32. Abucha
 33. Abuja
 34. Apaza
 35. Apisa
 36. Avesa
 37. Aviz
 38. Apez
 39. Abiaga
 40. Abaca