Cognom AbejaSaber més respecte al cognom Abeja és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeja sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeja.

El cognom Abeja en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeja, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeja és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeja

Veure mapa del cognom Abeja

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeja en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeja, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeja que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeja, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeja. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeja és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeja del món

 1. Uganda Uganda (14509)
 2. Filipines Filipines (267)
 3. Mèxic Mèxic (244)
 4. Estats Units Estats Units (159)
 5. Espanya Espanya (96)
 6. Nigèria Nigèria (71)
 7. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (48)
 8. Colòmbia Colòmbia (2)
 9. Anglaterra Anglaterra (2)
 10. Rússia Rússia (2)
 11. Veneçuela Veneçuela (2)
 12. Bielorússia Bielorússia (1)
 13. Camerun Camerun (1)
 14. Honduras Honduras (1)
 15. Índia Índia (1)
 16. Libèria Libèria (1)
 17. Marroc Marroc (1)
 18. Malàisia Malàisia (1)
 19. Perú Perú (1)
 20. Sudan Sudan (1)
 21. Suècia Suècia (1)
 22. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeja en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeja poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeja és un cognom més freqüent, i en quins països Abeja és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abeja ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeja. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeja ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeja fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeja.

No tots els cognoms similars al cognom Abeja tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abeja que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeja pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeja, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abeja o algun dels cognoms similars a Abeja no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abeja a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abeja diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abja
 2. Abuja
 3. Abega
 4. Abija
 5. Abaga
 6. Abajo
 7. Abaza
 8. Abecia
 9. Abeck
 10. Abegg
 11. Abego
 12. Abeiza
 13. Abeos
 14. Abes
 15. Abeso
 16. Abezia
 17. Abiega
 18. Abjo
 19. Aboza
 20. Avesa
 21. Apeza
 22. Abaca
 23. Abegi
 24. Abaj
 25. Abuga
 26. Abaka
 27. Abijay
 28. Abuj
 29. Abasa
 30. Abajah
 31. Abiza
 32. Abaco
 33. Abaiga
 34. Abas
 35. Abasi
 36. Abaso
 37. Abass
 38. Abaz
 39. Abazi
 40. Abbas