Cognom AbeciaSaber més respecte al cognom Abecia és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abecia sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abecia.

El cognom Abecia en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abecia, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abecia és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abecia

Veure mapa del cognom Abecia

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abecia en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abecia, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abecia que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abecia, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abecia. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abecia és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abecia del món

 1. Filipines Filipines (3914)
 2. Espanya Espanya (359)
 3. Brasil Brasil (53)
 4. Estats Units Estats Units (26)
 5. Canadà Canadà (23)
 6. Argentina Argentina (11)
 7. Xile Xile (3)
 8. Noruega Noruega (3)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 10. Bolívia Bolívia (2)
 11. Japó Japó (2)
 12. Taiwan Taiwan (2)
 13. Bahrain Bahrain (1)
 14. Alemanya Alemanya (1)
 15. Anglaterra Anglaterra (1)
 16. Irlanda del Nord Irlanda del Nord (1)
 17. Irlanda Irlanda (1)
 18. Corea del Sud Corea del Sud (1)
 19. Mèxic Mèxic (1)
 20. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 21. Qatar Qatar (1)
 22. Rússia Rússia (1)
 23. Suècia Suècia (1)
 24. Singapur Singapur (1)
 25. Uruguai Uruguai (1)
 26. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abecia en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abecia poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abecia és un cognom més freqüent, i en quins països Abecia és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abecia ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abecia. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abecia ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abecia tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abecia que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abezia
 2. Abeck
 3. Abeiza
 4. Abeja
 5. Abici
 6. Abucha
 7. Abaca
 8. Abegi
 9. Abicha
 10. Abega
 11. Abicka
 12. Abacho
 13. Abaco
 14. Abaga
 15. Abagiu
 16. Abaiga
 17. Abasi
 18. Abaza
 19. Abazi
 20. Abbazia
 21. Abbis
 22. Abegg
 23. Abego
 24. Abegue
 25. Abeos
 26. Abes
 27. Abeso
 28. Abghi
 29. Abiega
 30. Abis
 31. Abja
 32. Aboza
 33. Abuja
 34. Apici
 35. Aveiga
 36. Avesa
 37. Avici
 38. Avci
 39. Abiaga
 40. Apeza