Cognom AbegaSaber més respecte al cognom Abega és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abega sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abega.

El cognom Abega en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abega, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abega és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abega

Veure mapa del cognom Abega

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abega en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abega, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abega que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abega, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abega. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abega és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abega del món

 1. Camerun Camerun (6554)
 2. Nigèria Nigèria (91)
 3. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (62)
 4. França França (41)
 5. Mauritània Mauritània (24)
 6. Uganda Uganda (19)
 7. Filipines Filipines (12)
 8. Estats Units Estats Units (11)
 9. Perú Perú (6)
 10. Angola Angola (4)
 11. Alemanya Alemanya (3)
 12. Luxemburg Luxemburg (3)
 13. Taiwan Taiwan (2)
 14. Canadà Canadà (2)
 15. Rússia Rússia (1)
 16. Senegal Senegal (1)
 17. Txad Txad (1)
 18. Bèlgica Bèlgica (1)
 19. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)
 20. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 21. Suïssa Suïssa (1)
 22. Costa d Costa d'Ivori (1)
 23. Xipre del Nord Xipre del Nord (1)
 24. Espanya Espanya (1)
 25. Anglaterra Anglaterra (1)
 26. Ghana Ghana (1)
 27. Guinea Guinea (1)
 28. Croàcia Croàcia (1)
 29. Itàlia Itàlia (1)
 30. Kenya Kenya (1)
 31. Corea del Sud Corea del Sud (1)
 32. Libèria Libèria (1)
 33. Mèxic Mèxic (1)
 34. Malàisia Malàisia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abega en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abega poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abega és un cognom més freqüent, i en quins països Abega és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abega ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abega. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abega ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abega tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abega que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abega o algun dels cognoms similars a Abega no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abega a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abega diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaga
 2. Abegg
 3. Abego
 4. Abeja
 5. Abiega
 6. Abegi
 7. Abuga
 8. Abaiga
 9. Abaza
 10. Abecia
 11. Abeck
 12. Abegue
 13. Abeiza
 14. Abeos
 15. Abes
 16. Abeso
 17. Abezia
 18. Abiego
 19. Abja
 20. Abogo
 21. Aboza
 22. Abueg
 23. Abuja
 24. Aveiga
 25. Avesa
 26. Abiaga
 27. Apeza
 28. Abaca
 29. Abija
 30. Abaka
 31. Abg
 32. Avege
 33. Abog
 34. Abasa
 35. Abiza
 36. Abaco
 37. Abagiu
 38. Abajo
 39. Abas
 40. Abasi