Cognom AbegiSaber més respecte al cognom Abegi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abegi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abegi.

El cognom Abegi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abegi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abegi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abegi

Veure mapa del cognom Abegi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abegi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abegi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abegi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abegi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abegi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abegi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abegi del món

 1. Nigèria Nigèria (146)
 2. Veneçuela Veneçuela (23)
 3. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 4. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abegi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abegi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abegi és un cognom més freqüent, i en quins països Abegi és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abegi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abegi que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abegi o algun dels cognoms similars a Abegi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abegi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abegi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abegg
 2. Abego
 3. Abega
 4. Abaga
 5. Abagiu
 6. Abasi
 7. Abazi
 8. Abecia
 9. Abeck
 10. Abegue
 11. Abeja
 12. Abeos
 13. Abes
 14. Abeso
 15. Abezia
 16. Abghi
 17. Abici
 18. Abiega
 19. Abiego
 20. Abogo
 21. Abueg
 22. Aboki
 23. Abaqi
 24. Abssi
 25. Abuga
 26. Abg
 27. Avege
 28. Absi
 29. Abog
 30. Abaco
 31. Abaiga
 32. Abajo
 33. Abas
 34. Abaso
 35. Abass
 36. Abassi
 37. Abaz
 38. Abaza
 39. Abbas
 40. Abbasi