Cognom AbellanasSaber més respecte al cognom Abellanas és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abellanas sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abellanas.

El cognom Abellanas en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abellanas, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abellanas és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abellanas

Veure mapa del cognom Abellanas

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abellanas en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abellanas, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abellanas que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abellanas, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abellanas. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abellanas és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abellanas del món

 1. Espanya Espanya (106)
 2. França França (11)
 3. Bèlgica Bèlgica (1)
 4. Croàcia Croàcia (1)
 5. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abellanas en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abellanas poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abellanas és un cognom més freqüent, i en quins països Abellanas és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abellanas ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abellanas fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abellanas.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abellanas pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abellanas, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abellanas o algun dels cognoms similars a Abellanas no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abellanas a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abellanas diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abellana
 2. Avellanas
 3. Abellan
 4. Abellanet
 5. Avellana
 6. Avellanal
 7. Apellanis
 8. Abelan
 9. Abellam
 10. Abellaneda
 11. Abellon
 12. Abelman
 13. Apellaniz
 14. Avellan
 15. Avellanada
 16. Avellaned
 17. Avellanedas
 18. Avellanet
 19. Avellani
 20. Avellano
 21. Avellanosa
 22. Abelina
 23. Abelyan
 24. Ablana
 25. Apelhans
 26. Abelenda
 27. Abelin
 28. Abeline
 29. Abeling
 30. Abelino
 31. Abeln
 32. Abelon
 33. Abelyn
 34. Abillon
 35. Ablan
 36. Ablanc
 37. Abland
 38. Ablang
 39. Abolina
 40. Abolins