Cognom AbellanaSaber més respecte al cognom Abellana és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abellana sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abellana.

El cognom Abellana en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abellana, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abellana és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abellana

Veure mapa del cognom Abellana

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abellana en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abellana, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abellana que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abellana, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abellana. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abellana és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abellana del món

 1. Filipines Filipines (10202)
 2. Estats Units Estats Units (281)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (158)
 4. Espanya Espanya (79)
 5. Singapur Singapur (65)
 6. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (18)
 7. Irlanda Irlanda (14)
 8. Canadà Canadà (11)
 9. Austràlia Austràlia (8)
 10. França França (8)
 11. Anglaterra Anglaterra (4)
 12. Qatar Qatar (4)
 13. Veneçuela Veneçuela (3)
 14. Tailàndia Tailàndia (2)
 15. Àustria Àustria (1)
 16. Colòmbia Colòmbia (1)
 17. Alemanya Alemanya (1)
 18. Algèria Algèria (1)
 19. Grècia Grècia (1)
 20. Israel Israel (1)
 21. Japó Japó (1)
 22. Madagascar Madagascar (1)
 23. Mongòlia Mongòlia (1)
 24. Noruega Noruega (1)
 25. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 26. Oman Oman (1)
 27. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 28. Taiwan Taiwan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abellana en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abellana poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abellana és un cognom més freqüent, i en quins països Abellana és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Abellana o algun dels cognoms similars a Abellana no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abellana a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abellana diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abellan
 2. Abellanas
 3. Avellana
 4. Abelan
 5. Abellam
 6. Abellaneda
 7. Abellanet
 8. Abellon
 9. Abelman
 10. Avellan
 11. Avellanal
 12. Avellanas
 13. Avellani
 14. Avellano
 15. Abelina
 16. Abelyan
 17. Ablana
 18. Abelenda
 19. Abelin
 20. Abeline
 21. Abeling
 22. Abelino
 23. Abeln
 24. Abelon
 25. Abelyn
 26. Abillon
 27. Ablan
 28. Ablanc
 29. Abland
 30. Ablang
 31. Abolina
 32. Apelian
 33. Apellaniz
 34. Avellanada
 35. Avellaned
 36. Avellaneda
 37. Avellanet
 38. Avellanosa
 39. Avellino
 40. Avellon