Cognom AbellamSaber més respecte al cognom Abellam és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abellam sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abellam.

El cognom Abellam en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abellam, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abellam és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abellam

Veure mapa del cognom Abellam

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abellam en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abellam, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abellam que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abellam, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abellam. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abellam és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abellam del món

 1. Brasil Brasil (1)
 2. República Dominicana República Dominicana (1)
 3. Algèria Algèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abellam en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abellam poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abellam és un cognom més freqüent, i en quins països Abellam és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abellam. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abellam ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abellam pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abellam, com podem comprovar.

 1. Abellan
 2. Abelan
 3. Abellana
 4. Abellon
 5. Abelman
 6. Avellan
 7. Abelyan
 8. Abelma
 9. Abelin
 10. Abeline
 11. Abeling
 12. Abelino
 13. Abellanas
 14. Abellanet
 15. Abeln
 16. Abelon
 17. Abelyn
 18. Abillon
 19. Ablan
 20. Apelian
 21. Avellana
 22. Avellani
 23. Avellano
 24. Avellon
 25. Abelina
 26. Abelen
 27. Abalém
 28. Abalem
 29. Abalon
 30. Abelenda
 31. Abellaneda
 32. Abilon
 33. Ablain
 34. Ablanc
 35. Abland
 36. Ablang
 37. Ableman
 38. Ablin
 39. Abling
 40. Abolina