Cognom AbelendaSaber més respecte al cognom Abelenda és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelenda sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelenda.

El cognom Abelenda en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelenda, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelenda és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelenda

Veure mapa del cognom Abelenda

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelenda en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelenda, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelenda que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelenda, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelenda. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelenda és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelenda del món

 1. Espanya Espanya (1144)
 2. Uruguai Uruguai (558)
 3. Argentina Argentina (390)
 4. Portugal Portugal (66)
 5. Brasil Brasil (55)
 6. Honduras Honduras (55)
 7. Cuba Cuba (49)
 8. Estats Units Estats Units (37)
 9. Suïssa Suïssa (22)
 10. Anglaterra Anglaterra (12)
 11. Alemanya Alemanya (8)
 12. Veneçuela Veneçuela (6)
 13. Xile Xile (5)
 14. Canadà Canadà (3)
 15. Mèxic Mèxic (2)
 16. Filipines Filipines (2)
 17. Armènia Armènia (1)
 18. Costa Rica Costa Rica (1)
 19. República Dominicana República Dominicana (1)
 20. El Salvador El Salvador (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelenda en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelenda poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelenda és un cognom més freqüent, i en quins països Abelenda és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abelenda fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abelenda.

No tots els cognoms similars al cognom Abelenda tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abelenda que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Avelinda
 2. Abelina
 3. Abelaneda
 4. Abelen
 5. Abelan
 6. Abelin
 7. Abeline
 8. Abeling
 9. Abelino
 10. Abellana
 11. Abellaneda
 12. Abeln
 13. Abelon
 14. Abelyn
 15. Abland
 16. Ablaneda
 17. Ablondi
 18. Abolina
 19. Abulencia
 20. Avelina
 21. Ablana
 22. Abelma
 23. Abalon
 24. Abellam
 25. Abellan
 26. Abellanas
 27. Abellanet
 28. Abellon
 29. Abelman
 30. Abilon
 31. Ablan
 32. Ablanc
 33. Ablanedo
 34. Ablang
 35. Ableman
 36. Ablin
 37. Abling
 38. Abolins
 39. Apland
 40. Applen